Numerologi

Numerologi er viden om tal og bogstavernes vibrationer 

Bedste pris på Nyt Navn med Numerologi

Se Priser

Numerologi

Ønsker du Energifornyelse i Dig selv og i dit Liv med Numerologi?

sommerfugl med lilla blomst

Hvorfor et Navneskifte med Numerologi

Måske har du en følelse af at dit navn ikke er helt godt for dig, en følelse af at noget hindrer og holder dig tilbage, i forhold til at leve det liv som du ønsker dig.
Du kan føle at du bliver ved med at møde dit eget glasloft, hvor du har svært ved at komme ud med hvem du er, bruge dine potentialer og en følelse af at der er mere at hente for dig.
Eller du føler at du bliver ved med at opleve de samme temaer udspille sig i dit indre og ydre liv.
Det kan også være du ønsker dig mere ro i dine tanker, indre følelsestilstand og mere balance i dig selv og i dit liv.

Jeg laver højtvibrerende navne med Numerologi der harmonerer med dine medfødte tal i din fødselsdato og som støtter op om dine potentialer, ønsker og eventuelle ubalancer.

Med et navneskifte med Numerologi, får du et navn med optimalt Flow og balance

Et Navneskifte kan bl.a være med til at styrke:

 • Selvværd, selvkærlighed, selvtillid
 • Lyst positivt Mindset, tanker
 • Glæde og lethed
 • Sundhed i krop, psyke og sjæl
 • Kærlighedsliv, kærlighedspartner
 • Tiltrække gode relationer, sætte grænser
 • Kommunikations evner, i skrift og tale
 • Økonomi og indtjening
 • Stabilitet, harmoni og balance
 • Potentialer og ressourcer
 • Spirituelle evner
 • Finde ind til dit kald, passion
 • Manifestations – og tiltrækningkraft
 • Indre og ydre Flow
 • Stå stærkt i dig selv
 • Autenticitet

 

 

lyserød rose

Numerologi Energi Vibrationer

Alt er energi, alt er vibration, der er vibration i tal og bogstaver

Numerologi er viden om tal, bogstaver, energi vibrationer og deres indbyrdes samspil med hinanden og deres indvirkning på os.

Jeg er uddannet Numerolog, i den Kaldæiske Numerologi, også tidligere kaldet Oldtidens Numerologi, det er den Numerologi form, som bliver mest benyttet her i Danmark til Navneskift.

Derudover laver jeg harmoniske undernumeroskoper og undervibrationer i de Numerologiske beregninger, der giver en ekstra dimension til de underliggende vibrationer i et navn. Læs gerne Blogindlægget ” Valg af Numerolog” Gå til Blog her

De Numerologiske beregninger bliver lavet ud fra et Numeroskop.

Et Numeroskop er en kompleks geometrisk figur, der indeholder alle de vigtigste tal, som påvirker dit liv. Disse tal bliver udregnet ud fra din fødselsdato, fødselsmåned og fødselsår, samt dine navne, lige præcis som de står skrevet i din navneattest og Cpr.

Det er hvordan dit navn står skrevet officielt i Cpr. som har betydning for din vibration, og ikke hvad du ellers bliver kaldt af venner og familie, på facebook, og som kælenavn.

Det Kaldæiske alfabet

 1. = A I J Q Y Å
 2. = B K R
 3. = C G L S
 4. = D M T
 5. = E H N X
 6. = U V W Æ
 7. = O Z Ø
 8. = F P

Hvert bogstav har en tal vibration, når tallene i vores navne bliver lagt sammen giver de en sammensat vibration

f. eks Monicka, M = 4 + O = 7 + N = 5 + I = 1 + C = 3 + K = 2 + A = 1 det giver ialt 23 som er vibrationen 23/5

Hvid Sommerfugl med lilla blomst

Højtvibrerende Navn med Numerologi

Ved at få de navne der passer til dig, udregnet med Numerologi, vil du opleve at du bliver støttet af de bedste vibrationer for dig, så du kan leve et mere harmonisk liv med flow og harmoni.

Du vil kunne mærke dig selv bedre, dine ønsker og behov. Når vi lever i sandhed ud fra hvem vi er inderst inde, vil livet udfolde sig efter det.

Det er loven om tiltrækning, når du har nogle gode energier med dig, vil du tiltrække det.

Vores navn påvirker hvordan vi har det indeni, vores følelser, tanker og mindset, hvordan vi ser verden, hvordan vi agerer og hvordan vi har lyst til at indgå i relationer.
Vores navn påvirker vores selvværd, selvtillid, humør og vores temperament.
Vores navn har også en indvirkning på hvordan den ydre verden møder os, hvordan andre ser os – og i forhold til hvad vi tiltrækker på de ydre plan.

 

Vi skal alle tage bevidst lederskab og ansvar for os selv og vores liv, energierne i dit navn gør det ikke alene, men de støtter dig, så det bliver nemmere at opnå det du ønsker dig, tage action og handle på det du gerne vil i dit liv.

Når du har et højtvibrerende navn udregnet med Numerologi, med de mest optimale energier for dig, bliver det lettere at arbejde med dine livslektier.

Det handler om at finde ind til vores inderste sande kerne, være den bedste udgave af os selv, vokse som menneske, udleve vores fulde potentiale og sjæls formål.

Læs gerne Bloggen “Det vigtige samspil mellem energierne” og “Navneskifte og vores livsskæbne”

Gå til Blog her

Numerologi, lilla blomst

Nyt Navn med Numerologi

Sådan foregår forløbet med et Navneskifte med Numerologi

Personlig Samtale

Først har vi en personlig samtale, det foregår online, hvor vi ringer sammen i telefon ( Vi kan også skrive sammen, hvis du foretrækker det ) Her har vi en fortrolig samtale, hvor vi finder ind til hvad der er vigtigst for dig i forhold til dit liv og dine ønsker for dit navneskifte med numerologi, og evt. hvilke ubalancer du har brug for at få mere i balance.

Vi afklarer hvilke navneønsker du har, om du ønsker et helt nyt navn, eller gerne vil beholde et navn.

Jeg har god erfaring med disse samtaler, hvor vi sammen skaber et rum for nærvær og finder ind til det væsentlige og vigtige for dig.

Ofte er disse samtaler, hvor vi begge sidder på hjemmebane, ofte dybere, end ved fysisk fremmøde, da ingen af os skal koncentrere os om omgivelser, det ydre fokus osv. det giver en afslappet atmosfære og tryghed til at få sat ord på, det du ønsker dig med dit nye navn.

Det er også en fordel du kan sidde og skrive dine egne noter, mens vi taler sammen. Bagefter vores samtale, kan du tage den med ro og lade det vi har snakket om, lande stille og roligt i dit eget tempo.

Beregning af det optimale numerologiske navn

Herefter går jeg i gang med at beregne hvilke numerologiske navnevibrationer der vil være bedst til dig, det er en proces der tager tager tid at beregne. Det er undernumeroskoperne der tager lang tid at beregne, som er de underliggende vibrationer i navnet. Det er tidskrævende at lave disse beregninger, til det optimale numerologiske navn, men til gengæld får du det navn, der passer aller bedst til dig.

Jeg regner på alle de navne muligheder der er til dig, med udgangspunkt i hvad der vil være bedst til dig, ud fra dine medfødte tal i din fødselsdag og dine ønsker i dit liv.

VED SÆRLIGE NAVNEØNSKER, hvis du gerne vil beholde et af dine navne, som du har i forvejen, vil navnet i de fleste tilfælde skulle staves anderledes, hvor der bliver sat nogle flere eller anderledes bogstaver ind.

Det kan også være navnet skal forkortes f.eks, Christine, Christin, Cristin, Christina, Stinna. Monica, Moni, Moniqe.

Det kan også være navnet skal sættes sammen med et navn mere f.eks Lauraliv, Mariamai, Hellelou.

I nogle tilfælde skal navnet stå som nr. 2 navn for at den samlede energi i navnet kan harmonere med hinanden, rent numerologisk for at give en god vibration til dig.

BALANCEN I NAVNET, vi skal som oftest have 3 eller 4 navne, for at give harmoni og balance når vi får et nyt navn med Numerologi. Det afhænger af din fødselsdag i forhold til hvad der vil være bedst for dig.

Det kan være en udfordring at få de numerologiske beregninger til at gå op med en god energi i navnet, hvis der ønskes bestemte navne og flere navne, kan det være du må gå på kompromis med de Numerologiske energier, for at få navnene med. Som Numerolog vil jeg altid råde og vejlede dig i forhold til hvad der vil være bedst for dig.

Navnene bliver som udgangspunkt beregnet ud fra de godkendte fornavne og efternavne. Hvis du skal have et nydannet navn tager det mellem 6 – 9 mdr. at få godkendt ved Familieretshuset.

Når der ønskes bestemte navne og flere navne, må der evt. påregnes merpris hvis det går ud over tidsrammen. Ligeledes hvis du ønsker et nydesignet navn/efternavn

Det kan også være at du ønsker helt nye navne, så finder vi de bedste navne til dig ud fra de numerologiske beregninger, det vil kunne give dig det mest optimale Numerolologiske navn hvis du er åben for helt nye navne.

Læs meget gerne “Skal jeg kalde mig mit Numerologiske navn?” Gå til Blog her

Vi skal huske navnene er vores kære hjælpere, de er KÆRLIGHEDSNAVNE, vi skal åbne os for dem, måske har du brug for at blive udvidet lidt i forhold til dine tanker om hvad et godt navn er.

Jeg vil anbefale dig at læse blog indlægget “Om at skifte navn med Numerologi” Gå til Blog her

Dit nye Navn med Numerologi

Når jeg har lavet beregningerne til dit nye navn med Numerologi, sender jeg dig navneforslagene på mail.

Som oftest vil der være forskellige navne at vælge imellem, men det vil være begrænset pga. de numerologiske beregninger med undernumeroskoperne gør, at der ikke er så mange navne der passer lige præcis til dig, særligt hvis du har et navn du gerne vil beholde, så vil det berænse, hvor mange andre navne der passer sammen med det ønskede navn.

For det meste vil der kun være et eller to efternavne, da der ikke er ret mange frie efternavne at vælge imellem.

Når du vælger dit nye numerologiske navn, skal du åbne dit hjerte og huske på at det nye navn kommer til dig for at give dig de mest optimale energier, til at støtte op om dig, dine drømme og ønsker for dit liv.

Det kan være en proces, og tage lidt tid for dig at vælge navnene til dit nye navn, det er et stort valg – giv dig god tid til det og nyd processen med det.

Det er godt hvis du kan have et åbent sind, hjerte og rummelighed i forhold til valg af dit nye navn, navnene kan være lidt specielle, have anderledes stavemåde og visuelt se specielle ud, og det vil være begrænset hvor mange navne der er at vælge imellem. Som oftest er der et af navnene som vi må være ekstra rummelige overfor at tage til os.

Jeg anbefaler at slippe egoet for kontrol, tage det roligt og afslappet når du skal vælge dit nye navn. Det vil også være en god ide at tage humoren med og lade være med at tage det for højtideligt. For når du skifter navn med Numerologi, så vil der være nogle lidt specielle navne du kan vælge, der vil altid være nogle kompromis du skal tage.

Når du har valgt dit nye navn, så aftaler vi hvornår du kan skifte navn, det afhænger af dine årstalsrækker.

Jeg sender dig en rapport med beskrivelse af de numerologiske navne vibrationer for dit nye navn, der står også om navneskifte processen, og dine årstalsrækker for 10 år frem.

Du sender navneansøgning på borger.dk når navnet er godkendt, får du tilsendt en ny navneattest.

 

Følg Numerologi & Coaching på Facebook via dette link

Den Numerologiske Navneskifte proces

NUMEROLOGI – DE NYE NAVNEENERGIER

Når vi skifter Navn med Numerologi, er det forskelligt, hvor hurtigt vi hver især, mærker de nye navneenergier, mange oplever at mærke dem allerede ved beslutningen om det numerologiske navneskifte, nogen mærker energierne på dagen, hvor det nye navn bliver registreret og i tiden derefter.

Det kan være en energibooster, at mærke de nye numerologiske navne energier der giver en enorm glæde og positivitet.

Andre igen, mærker det numerologiske navneskifte gradvist stille og roligt hen ad vejen, hvor du en dag lige pludselig kan mærke, at der er sket en ændring i dig, en anden følelse, eller hvor du begynder at handle på en nye måde, og tackle situationer anderledes.

Når du skifter navn med Numerologi vil du til at starte med, være både i de nye energier for dit nye navn – og de gamle energier fra dit gamle navn. Der sker det at energierne blander sig med hinanden, så nogle dage vil du føle, at du er i dit gamle jeg, og andre dage i dit nye.

I en periode på 6 – 8 mdr. vil du stærkest være i denne “udrensnings proces” af de gamle energier, herefter vil det være de nye energier der fylder mest i dig.

Når der er gået et år, vil du mærke de nye energier stærkere, når du har haft navnet i ca to år, vil du være mest i de nye energier for dit Numerologiske Navn.

Det er en længere proces at slippe de gamle navneenergier, almindeligvis slipper du først de gamle navneenergier (kaldes karmisk slip) efter 3 – 4 år. Da vi om oftest har vi haft vores navn, i mange år – og det tager tid, før de gamle energier bliver renset ud, af vores system.

I disse perioder med udrensning, kan gamle temaer og udfordringer dukke op på ny, sådan at vi kan gå et spadestik dybere ind i os selv – komme helt ind til roden, og dermed har mulighed for at slippe meget af vores gamle udfordrende bagage. I karmisk slip, er det særligt vigtig, at vi giver os selv al den omsorg, som vi har brug.

Når du skifter Navn med Numerologi, er det helt naturligt, at du vil svinge imellem energierne fra dit gamle navn og dit nye numerologiske navn.

Gamle temaer og udfordringer kan dukke op, blot for at blive taget af – og for at blive healet, så de kan slippes – tag det roligt, og mind dig selv om, at det er helt okay – og at alt er lige præcis som det skal være. Vi har alle hver vores livsvej og livslektier som vi skal udleve og lære af, vi kan ikke springe vigtige lektier over, der kommer kun det op som er i dig i forvejen.

Jeg vil varmt anbefale dig at læse “Numerologi – Navneskifte og vores livsskæbne” Gå til Blog her

Sørg for at give dig selv omsorg og accept. Tilgiv dig selv – og andre. Vi er alle på vej, til at blive den bedste udgave af os selv – det kræver tid, omsorg. kærlighed, rummelighed og opmærksomhed.

Når vi skifter navn med Numerologi, oplever mange at de bliver mere sensitive – på den gode måde, det sker fordi vi slipper de gamle blokeringer, det nye navn åbner op, og skaber frit flow, så vi dermed bedre kan mærke os selv, vores ønsker og behov – og hvem vi er inderst inde.

Vi kommer ind til vores inderste autentiske jeg, vores kerne, det er det som er så smukt og transformerende ved navneskift med Numerologien.

Jeg anbefaler meget at bruge Bachs blomsterdråber, hvis der opstår udfordringer, som du har brug for hjælp til i din udrensning, de støtter os kærligt i vores udviklingsprocesser.

Der er 38 blomsterremedier til forskellige følelsesmæssige tilstande.

Du kan læse om Bachs blomsterdråber på nettet, eller f.eks. bogen ”Introduktion til Bachs blomsterremedier” eller ”De tolv helbredere og andre remedier” af Dr. Edward Bach.

Når vi skifter navn med Numerologi, så vil vi også begynde at se anderledes på vores relationer, nogle relationer bliver styrket og andre skal der måske ryddes op i, andre måske siges farvel til, fordi vi ikke længere er et match til hinanden.

Det er en proces at skifte navn, der skal renses ud og ryddes op, smides ud og omjusteres, så dit liv bliver som du ønsker dig.

Vores navn vil altid påvirke os, uanset om vi arbejder med energierne, eller ej, men vi får mest muligt ud af vibrationerne i vores numerologiske navn, når vi aktivt arbejder med energierne. F.eks. bevidst tænke positive tanker, tage lederskab og have fokus på styrkerne i navnet.

Du vil gradvist komme til at føle mere og mere flow og lethed i dig, med dit nye numerologiske navn.

Det er stort og smukt at skifte navn med Numerologi, det er som at tage på en ny rejse ind i dig selv.

Jeg vil varmt anbefale dig, at læse mere om, at skifte navn med Numerologi på Bloggen!

Gå til Blog her

Gratis afklarende samtale

Jeg tilbyder en gratis, uforpligtende og afklarende samtale, i forhold til om det kunne være noget for dig med et navnekifte med Numerologi.

I denne samtale ser vi på de energier du har med i dit nuværende navn, så du får klarhed over om et navneskifte kunne være godt for dig, og du kan få svar på dine spørgsmål

Skriv meget gerne til mig, så aftaler vi en tid hvor vi kan ringe sammen, det vil glæde mig at snakke med dig!

 

Kærligst

Monicka, Numerolog

Følg Numerologi & Coaching på Facebook via dette link

PRAKTISKE LINKS

Numerologi navneændring, navneansøgningen kan sendes via dette link på Borger.dk

Her kan du se hvor mange der hedder et navn på dst.dk

På Familieretshusets hjemmeside finder du de godkendte navnelister.

Her finder du godkendte fornavne

Her finder du godkendte efternavne

Her er reglerne for hvilke navne vi må bære – fornavne, mellemnavn og efternavn 

Numerologi Pris

De bedste priser på Numerologi

NUMEROLOG KUNDE UDTAGELSER

 

“Jeg er så glad og tilfreds med mit navn som Monicka har lavet til mig. Jeg kan virkelig godt anbefale hende som Numerolog. Hun er meget omhyggelig, omsorgsfuld og indlevende som person. Så går du med tanker om navneskift er hun et godt bud”

“Du hjalp mig med din vejledning og forståelse til mine nye navne i december og sikke en lettelse allerede !
Jeg er født 18/09 1971, så jeg kender udmærket den hårde knokle energi. Jeg vil da ikke knokle sådan mere – jeg gider slet ikke. Og sikke en lettelse det er.
Nu mærker jeg mere blødhed, mildhed, mere skarpe og kærlige grænser…
Jeg kan helt klart anbefale dig og din kunnen – jeg er så taknemmelig for din hjælp

 

“Jeg har skiftet navn hos Monicka, og hun har været en støtte hele vejen igennem, på alle tænklige måder. Hun er meget dygtig og professionel, og det var nogle virkelig smukke navne hun lavede/fandt til mig, jeg er dybt taknemmlig. Hun kan stærkt anbefales. Kh nu: Annasofia Eveliina Svane Dalsgård”
“Jeg er yderst tilfreds, tak for det store stykke arbejde du har gjort for mig, jeg er dig dybt taknemmelig.”

Blog om Numerologi!

Gå til Blog

Kontakt

Tlf: 61770478

 

Bestil Session

12 + 10 =