Det tager ofte noget tid for os at blive klar til et navneskifte med Numerologi, det er en stor beslutning at tage, Det er helt naturligt, at vi overvejer det grundigt, det er en proces der kan tage tid, at beslutte sig for at få et nyt navn.

Det kan for mange også være lidt specielt, at skulle hedde noget andet end det vi er døbt, eller det vi har giftet os til, for mange af os er det et kæmpe skridt.

Der kan være mange tanker forbundet med, at skulle have et nyt navn med Numerologi

Der kan være mange tanker om hvad andre vil tænke, både i forhold til kollegaer, venner og familie – også i forhold til hvordan de vil tage imod det, så vi skal faktisk være lidt modige for at tage beslutningen om et Navneskifte.

Vi skal bare huske på at det er vores liv og vores valg. Min erfaring er, fra mit eget og andres navneskifte, at når vi selv er i ro og accept med vores valg, så bliver vi også modtaget i ro og accept fra vores omgivelser. De kan mærke harmonien og at der er overensstemmelse med det vi gør, det er igen loven om tiltrækning, lige tiltrækker lige.

Det er en stor beslutning, at få et nyt navn med Numerologi

 
Det er helt naturligt at være lidt sårbare omkring at tage valget om et navneskifte, fordi det er så stor og betydningsfuld beslutning for os.
 
Vi skal derfor også være bevidste om hvem vi taler om vores navneskifte med, de mennesker som vi ved vil have svært ved at forstå det, dem skal vi gå uden om, det kan vi lige så godt spare os selv for, det kommer der ikke noget frugtbart ud af. Det er bedre at dele det med de mennesker, der glæder sig på vores vegne.
 
Vi kan instinktivt også have en følelse af at der er et stort energi skifte foran os ved at få et nyt navn med Numerologi.

Det er en transformations proces vi går i gang med, i forhold til at få nogle nye gode numerologiske energier med os, der støtter bedst muligt op om os.

Vi skal tage imod og give os selv lov til at det er okay, at vi selv bestemmer, at nu vil vi gerne må få et nyt navn, der er det mest optimale navn for os og sige farvel til det navn som vi er blevet givet.
 
Det er en gave at give os selv, at få et højtvibrerende nyt navn med Numerologi, der støtter os bedst muligt.
Du er meget velkommen til at bestille en uforpligtende samtale med mig, hvis du har brug for at få vendt dine tanker om navneskifte, det vil glæde mig at snakke med dig, skriv endelig, så aftaler vi en dag hvor vi kan ringe sammen.
Kærligst
Monicka, Numerolog
Numerologi & Coaching
Læs også gerne andre blogindlæg her på Bloggen bl.a “Om at skifte navn med Numerologi” og “Skal jeg kalde mig mit numerologiske navn?” 
Til Bloggen, for at læse mere numerologi følg dette link
 
 
Til Numerologi siden klik her hvor du kan prøve min Numerologi Beregner.