Energierne i vores navne, bliver lavet ud fra et numeroskop. Det er en særlig udregning af vores fødselsdato og vores navne, der giver den samlede energi i vores navn. Det er vores grundenergi, den dag vi er født, der bliver brugt i udregningen.
Alle energierne i vores navn, ses i Hoved numeroskopet og undernumeroskoperne, de to små numeroskoper, der ses til ventre og højre side af numeroskopet. Se billede af numeroskop ovenover.

I det Numerologiske numeroskop, ser du følgende:

Se billedet øverst

 

 • Øverst fødselsdato
 • Navne vibrationer – vandret på linje
 • Hjertecenter – (den øverste trekant) – den øvre del af kroppen, dit mindset, tanker, indtjening.
 • Solar plexus – (den nederste trekant) – den nedre del af kroppen, dit følelses liv, selvværd, selvtillid.
 • Fundament – det nederste (bund) tal, er det fundament du står på i livet. Det tal som står i dit fundament, er et meget vigtigt tal, fordi det påvirker alle områder i livet, både i hoved numeroskop og i de to undernumeroskoper.
 • Undernumeroskoper – De små numeroskoper i siderne, er dine undernumeroskoper, som er de underliggende energier i navnet. Undernumeroskoperne bliver lavet ud fra konsonanterne og vokalerne i navnet.
 • Konsonant numeroskop (venstre nederst) står for dine relationer og ydre fremtoning
 • Vokal numeroskop (højre nederst) står for dit indre, følelesesliv og daglige liv.

9 og 12/3 laver blokeringer i et center (trekanterne) særligt hvis det står øverst i et center. Det er meget vigtigt, at der er frit flow i energierne i vores centre, for at energien kan flyde frit.

4 og 8 er begge to skæbnetal, når de to tal går sammen, skaber det nogle spændinger, der kan give mange forskellige diffuse tilstande. Det kan også gøre, at man skal starte forfra hele tiden.

Bestil Navne Tjek til 99 kr, se sessioner her>>

De numerologiske energier i navne numeroskopet

 

Hoved numeroskopet er de overordnede energier i navnet. Undernumeroskoperne er de underliggende energier i navnet, med konsonanter og vokalerne i navnet.

Det er vigtig at alle energier i navnet er i balance med hinanden, for at vi trives med vores navn. Undernumeroskoperne som er de underliggende energier i navnet, er særligt vigtige, at de er i balance, for mest mulig frit flow i et navn.

 
 • Når vi regner med undernumeroskoper i de numerologiske beregninger i et navn, er der mange energier der skal passe sammen og være i balance.
 • Det er et meget stort arbejde, der ligger i, at beregne det mest optimale navn, med disse ekstra beregninger. Til gengæld, får du et navn, der passer præcist til dig, ned i mindste detalje
 • Hvis der er 3 navne, er det 39 tal der skal være i balance med hinanden, når det er 4 navne, er det 48 tal. Det er mange energier der skal være i balance.
 • Det som det handler om er, at så mange af energierne skal være gode, højtvibrerende og i balance med hinanden, rent numerologisk. Så der f .eks ikke er blokeringer i centrene og i fundament, da det er de vigtigste placeringer, for mest mulig frit flow i energierne og har at gøre med hvad vi tiltrækker i livet.

 

Der kommer en del til mig, der har skiftet navn med Numerologi tidligere, som ikke har fået lavet disse ekstra beregninger, som ikke trives med deres numerologiske navn og ikke har fået det ud af deres navneskifte, som var hensigten. Se Blog indlægget “Hvordan vælger jeg den rette numerolog?” Klik her

Hvis der er navneønsker

 
Når der er særlige ønsker om navne, f. eks et bestemt fornavn, eller efternavn, så kan det være svært at få energierne helt optimale, det er det som jeg sidder og bruger rigtig mange timer på, at få til at gå op på den mest optimale måde. Nogen gange kan det lykkedes, andre gange ikke.
 
 

Det er som oftest bedst kun, at have et navneønske

 

Når vi har specifikke navneønsker, så begrænser vi (ofte) hvad vi kan få opfyldt, rent numerologisk af optimale energier.

 

Så det vil i de fleste tilfælde være bedst at være åben for helt nye navne, eller kun have et navneønske, for at få det mest optimale navn med numerologi.
Hvis du har et navneønske, så tilpasser jeg navnet, med andre navne, for at skabe den bedste energi for dig.
 
 

Det mest optimale navne numeroskop med Numerologi

 

Ja, så det er ikke alle navne, der passer til lige netop dig, deraf du ikke får lange lister til at vælge i mellem, når der beregnes med undernumeroskoper.

Fordele ved at vælge, et nyt navn med Numerologi, der er beregnet med undernumeroskoper:

 

 • Navnene er særligt beregnet til at passe til dig, hvor alt er tilpasset dig, ned i mindste detalje, på det indre og ydre plan
 • Det er også i undernumeroskoperne, der bliver ekstra justeret og skruet op, for det vi ønsker os i livet. Det er meget vigtigt, at der er frit flow i energierne i vores centre i alle tre numeroskoper
 • Det er virkelig meget effektivt og givende, at have gode undernumeroskoper med sig i sit navn. Det er lige så vigtigt, som at have gode energier med sig, i hovednumeroskopet.
 • Der er jo ikke meget fidus i, at have gode energier i hovedet numeroskopet, og så have dårlige energier i undernumeroskoperne, så modarbejder energierne hinanden, og dig.
Skriv til mig, hvis du har spørgsmål
 
Kærlig hilsen
Monicka, numerolog
Numerologi & Coaching
Læs meget gerne mere om “Det vigtige samspil mellem energierne” og “Hvordan vælger jeg den rette numerolog, når jeg skal skifte navn med Numerologi? på bloggen. Gå til Blog Her

 

Prøv min Numerologi Beregner her, for at få en lille smagsprøve på hvilke energier du har med dig i dit navn. Her kan du også læse, Hvad er Numerologi?, Hvad kan Numerologi hjælpe med? Tryk her

 

Se mine numerologi sessioner her>>

 

KONTAKT MIG HER