Når vi skal have et nyt navn med numerologi, gør vi os mange tanker om et navneskift med numerologi.

Vores navne har en stor betydning i vores liv, det er en del af vores identitet, det er det andre møder os med, det vi præsenterer os med til nye mennesker vi møder, når vi skal til lægen osv.

Nogen er glade for deres navn, andre har måske altid været kede af deres navn, der er mange følelser forbundet med vores navne.
For mange af os er det en ret ny og grænseoverskridene tanke, at skulle have et nyt navn, det var det for mig, da jeg skiftede navn første gang. Tanker om hvad andre ville tænke osv.
 
Jeg havde ofte synes, at det var lidt underligt hvis andre skiftede navn. Indtil jeg fik kendskab til Numerologien, for der blev jeg bevidst om, at der var noget særligt på spil, som jeg blev draget af. Også fordi mennesker i min omgangskreds fik et nyt navn med numerologi og tydeligvis kunne mærke en positiv ændring.
 
Det kan for nogen også være svært at skille sig af med et navn man er glad for, det kan være et familie efternavn, eller ens fornavn.
Når jeg laver navne til folk, prøver jeg at tage hensyn til at vi kan beholde et eller flere af vores ønskede navne, men jeg kan ikke garantere, at det kan lade sig gøre, det handler om, at der er en masse numerologiske beregninger der skal passe sammen, måske derfor du kan være stødt på lidt specielle stavemåder af et navn når nogen har skiftet navn.
 

Når vi får et navneskift, et nyt navn med Numerologi, så er det som udgangspunkt ikke for, at få et flot navn, men for at få nogle gode numerologiske energier med os, som støtter os bedst muligt.

 
Det at have et navn som vi synes er smukt har også en stor værdi, det skal bare også give os noget godt energimæssigt, med nogle gode numerologiske energier.
Som sagt, så gør jeg alt hvad jeg kan, for at du får et navn du godt kan lide, når du skal have et navneskift med numerologi og det vil være i samråd med dig, hvilken slags navn du ønsker dig. Det kan være du ønsker dig et almindeligt navn, det kan også være du gerne vil have et mere anderledes navn. 
Når du gerne vil have et navneskift med numerologi, kan være at du bliver nød til at udvide dig i forhold til, hvad din opfattelse af et godt navn er, når du skal have et nyt navn med numerologi.
Skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål – det vil glæde mig at høre fra dig!
 
 
Kærligst
Monicka, Numerolog
 
Numerologi & Coaching
 
 
Læs også gerne her på Bloggen, “Det kan være en proces at tage beslutningen om et navneskifte”
 
 
Til Bloggen, for at læse mere numerologi følg dette link
 
 
Til Numerologi siden klik her der kan du læse alt om numerologi og prøve min Numerologi Beregner.