Hvert navn har en numerologisk vibration og vibrationerne har et indbyrdes samspil med hinanden. Det er ikke alle numerologi tal der passer godt sammen: Nogen energier kan ligefrem skabe ravage for os når de går sammen, så er det at der opstår blokeringer og spændinger i vores system, hvor energien ikke kan strømme frit. Dette kan påvirke os fysisk, psykisk og åndeligt.

Hvilke energier der er gode for os rent numerologisk, afhænger af vores fødselsdato, den dag vi er født på, også kaldet vores Grundenergi.

Dvs. At selv om f. eks vores fornavn har en god og harmonisk vibration, så er det ikke sikkert, at den matcher vores efternavn, resten af vores navne og vores fødselsdag. Se eksempel på billedet nedenunder, af et numerologisk numeroskop, hvor der er den harmoniske navnevibration 21/3 til fornavn og 37/1 til efternavn. Samspillet mellem energierne giver en 12/3 i den nederste trekant, Solar pleksus, som er området for vores følelsesliv og vores helbred i den nederste del af kroppen. At have en 12/3 der, er en kraftig blokering, der bl.a kan give lavt selvværd og stagnere energien i forhold til vores helbred.
Numerologiske navnevibrationer numeroskop

Det kræver viden om tallene og hvilke tal der passer sammen, og de numerologiske vibrationernes indbyrdes samspil, for at lave et godt navn med numerologi.

Det er ikke nok bare at have nogle gode numerologi tal og navnevibrationer i vores navne. Det kan samlignes med, at lave en god gryderet, her er det ikke alle madvarer der smager lige godt sammen, det kræver en fin afstemning af alle ingredienser.
Det er derfor ikke lige helt så enkelt at få det bedste navn med numerologi, når alle energierne skal spille optimalt sammen. Ofte må der gåes lidt på kompromis med hvad vi gerne vil hedde, ved et af navnene, når vi skal have et nyt navn med numerologi, med de mest optimale energier for os.

Hvis du gerne vil beholde et ønsket navn, så skal der som oftest laves ændringer i navnet, for at det kan passe med energierne.

Nogen gange må det ønskede navn staves anderledes, eller sættes ind som nr. 2 navn, hvor vi så skal have et nyt fornavn, vi kan godt bruge nr. 2 navn i daglig tale, det bestemmer vi selv.
I nogle tilfælde vil det være bedst at få helt nye navne. For nogen vil det være lykken og fantastisk, for andre, lidt for meget at skulle ændre.
Når vi har samtalen omkring navneskifte, så finder vi ind til, hvad der vil være bedst for dig.
Jeg tænker at det for mange af os, også handler om at turde – og give os selv lov til at vi gerne må hedde et andet navn – og tage imod det som er det bedste for os, vi skal huske på at vores navne er vores kære hjælpere.
Skriv til mig hvis du har spørgsmål, alt er velkommen.
Kærligst
Monicka, Numerolog
Numerologi & Coaching
Læs også gerne her på Bloggen om “Numeroskopet og Undernumeroskoper”
Til Bloggen, for at læse mere numerologi følg dette link
Til Numerologi siden klik her der kan du læse alt om numerologi og prøve min Numerologi Beregner.