Når du skal have et nyt navn med Numerologi, er det godt at du undersøger markedet først, når du skal vælge den rette Numerolog for dig. Vi er mange numerologer og vi arbejder på forskellige måder og har forskellige tilgange til Numerologien.

Det er en god ide at få en snak med den numerolog, som du overvejer at skifte navn hos, både i forhold til at høre hvordan numerologen arbejder, men også for at finde ud af om du har kemi med numerologen.

For at få det navn som passer aller bedst til dig, er det vigtigt at du og numerologen har en grundig samtale om dine ønsker og behov, også i forhold til hvis du har nogle udfordringer, som du ønsker at få mere i balance.

Ikke alle numerologer er uddannede

Nogen numerologer har en måske taget en halv uddannelse, eller fulgt et kursus og så slår de sig ned som numerolog. Numerolog, er ikke en beskyttet titel. Lige som det heller ikke, er en beskyttet titel at være terapeut.

Der er mange forskellige måder at arbejde med numerologien. Nogle numerologer har lavet deres egen teori, om hvad de mener er bedst og hvilken talværdi et bogstav har. f.eks er der nogen der har lavet en teori, der kaldes Esoterisk Numerologi og Numerologi med 0. Vær Obs på at disse teorier, er nogle de selv har fundet på. Jeg vil klart anbefale dig, at se dig for, når du skal vælge numerolog.

Kaldæisk Numerologi

 

De fleste numerologer (incl. jeg selv) i Danmark arbejder ud fra Oldtidens Numerologi, Kaldæisk Numerologi, nogle kalder det “Klassisk Numerologi. Det er det Kaldæiske alfabet, der anvendes, det er den teori der er mest udbredt og velafprøvet i forhold til navneskifte, deres energier og indvirkning på os og vores liv. Det er Annet Kofoed (se evt.10 skarpe til numerologen) der i sin tid tog Numerologien med til Danmark og har lagt grundteorien og uddannet mange af numerologerne, gennem årene.

Beregning af undernumeroskoper

 

Jeg, og en del førende numerologer, arbejder med undernumeroskoper og undervibrationer.

Beregninger af Undernumeroskoper bliver lavet ud fra konsonant – og vokalværdierne i et navn, hvor der bliver lavet et numerskop ud fra disse tal. Når vi som numerolog regner med undernumeroskoper, så kan vi “skræddersy” navnet ned i mindste detalje, vi laver navnet ud fra samme grundlæggende principper og teorier fra de “gamle vise skrifter” inden for kaldæisk Numerologi, men med disse ekstra dybdegående beregninger. Se mine numerologi sessioner her>>

Processen med beregning, af undernumeroskoper

 

Det er en proces der tager lang tid at beregne de mest optimale undernumeroskoper til navnene og derfor er tidskrævende, i forhold til en session ved en numerolog, der ikke arbejder med undernumeroskoper. Deraf prisen ofte er lidt dyrere end ved en Numerolog, der ikke har disse ekstra beregninger med.

I mit arbejde som Numerolog

 

I mit numerologiske arbejde giver det rigtig god mening at have disse ekstra beregninger med og har prøvet det af i forhold til mine egne navneskift, jeg kan tydeligt mærke forskel på, hvilke undernumeroskoper jeg har i mit navn.

Det har f.eks stor betydning om jeg hedder Monicka eller Moniikka, navnene har samme hovedvibration 23/5, men forskellige undervibrationer, navnene er lige gode, men det afhænger af hvordan navnene harmonerer med de andre navne.

Disse små nuanceforskelle, har en stor betydning i de underliggende vibrationer i den samlede energi i det numrologiske navn og hvordan navnet opleves at bære.

 

Der er en kæmpe forskel på om vi har nogle gode og støttende energier i undernumeroskoperne. Læs meget gerne mere om “Det vigtige samspil mellem energierne” på bloggen. Her kan du læse alt om, at skifte navn med Numerologi Gå til Blog Her

Jeg har regnet på rigtig mange menneskers navne, for at se hvilke energier de har med sig, og jeg kan klart anbefale at få lavet et navn beregnet med undernumeroskoper for at få det mest optimale navn, når du ønsker en navneændring med Numerologi

Personer der tidligere, har skiftet navn med Numerologi

 

Jeg har en del kunder der kommer til mig, der har skiftet navn med Numerologi tidligere uden undernumeroskoper, eller med andre talværdier for bogstaverne, end de kaldæiske, som ikke trives med deres navn. Når jeg lægger deres navne op, kan jeg tydeligt se, at det er fordi de har nogle kraftige blokeringer i deres navne og undernumeroskoper. Læs mere Numeroskopet og undernumerskoper på Bloggen. Gå til Blog Her

Det er et stort og vigtigt valg, at vælge den rette numerolog

 

Det er jo rigtig ærgerligt at de bliver nød til at skifte navn endnu engang, men godt at der nu er blevet bevidsthed om at der er mange flere underligende energier i et navn, så vi kan gøre noget ved det. Når de får lavet deres navn med harmoniske undernumeroskoper, oplever de det positive ENERGILØFT, som vi skal have for at trives med vores navn og som er meningen med et navneskifte. Læs mere om undernumeroskoper i næste afsnit længere nede.

Det er et stort valg at tage beslutningen om at skifte navn, jeg vil klart anbefale dig at mærke godt efter i hjertet, hvilken numerolog du føler dig tiltrukket af og har tillid til skal lave dit nye navn. 

 

Kærlige hilsner

Monicka, numerolog

Numerologi & Coaching

 

Bestil Navne Tjek til 99 kr, se sessioner her>>

 

Gå til Bloggen her, for at læse mere Numerologi, jeg vil varmt anbefale dig at læse Blogindlægget om “Numeroskopet og undernumeroskoper følg dette link

 

Prøv min Numerologi Beregner her, for at få en lille smagsprøve på hvilke energier du har med dig i dit navn. Her kan du også læse, Hvad er Numerologi?, Hvad kan Numerologi hjælpe med? Tryk her

 

Se mine numerologi sessioner her>>

KONTAKT MIG HER