Om mig

Min store passion er selvudvikling og hvordan vi skaber balance i vores liv, hertil er Numerologi og Navneskifte et kraftigt og transformerende værktøj.

Uddannelsen som Numerolog, har jeg taget hos en af Danmarks førende Numerologer, Allberte Nio Willeby i 2018 (der tidligere hed Alberthe Toft) hvor jeg er uddannet i at arbejde med undernumeroskoper, der giver en ekstra dimension til at gå i dybden med Energierne i vores navne, og beregne det rette navn.

Jeg har en god intuition og er meget dedikeret, seriøs og omhyggelig i min tilgang til at arbejde med Numerologien. Jeg har igennem flere år nærstuderet og arbejdet intenst med talvibrationer og sammenhænge mellem de navne folk har og deres livssituation.

Det er med stor respekt og ydmyghed for Numerologien at jeg arbejder. Jeg er dybt taknemlig for den viden og indsigt jeg har fået gennem Numerologien og det betyder meget for mig at dele denne viden med dig.

 

 

Numerolog Monicka

Lidt mere

Derudover er jeg uddannet Socialpædagog, inden for Healing og Coaching. Jeg er 44 år og bor i Odense med min søn på 10 år.

Jeg har erfaring med selvudvikling, både i forhold til mig selv og andre på mange planer i livet. Jeg er dyb, sensitiv og empatisk og er god til at skabe et rum til fordybelse, nærvær og fortrolighed.

Mit menneskesyn er holistisk, åbent og rummeligt – intet kan stå alene, vi skal hele vejen rundt for at nå ind til vores inderste autentiske selv – Vi er alle på vej på hver vores unikke rejse for at vokse som menneske og sjæl

Jeg glæder mig til at inspirere dig og hjælpe dig videre på din vej, med et vibrationsløft gennem Numerologien

Kærligst

Monicka

Professionel Numerolog

Uddannelsen som Numerolog, har jeg taget hos en af Danmarks førende Numerologer, hvor jeg er uddannet i at arbejde med undernumeroskoper, der giver en ekstra dimension til at at lave det bedste navn. Se numerologi priser

Du er velkommen til at bestille en gratis uforpligtende samtale med mig, skriv til mig, så aftaler vi en dag hvor vi kan ringe sammen.

Hvorfor vælge mig?

Certificeret Numerolog

Jeg har gennemgået en dybdegående uddannelse til Numerolog med Certificering

Seriøs og Dedikeret

Jeg er dedikeret og seriøs i mit arbejde, det er mit dybeste ønske at lave det bedste navn til dig

Tryghed

Her hos mig får du en god og grundig vejledning omkring hele navneskifteprocessen 

Livet med Numerologi

For hver dag der går kommer vi tættere og tættere på vores inderste essens, det er det smukke ved at få et højtvibrerende Navn med Numerologi, der støtter os bedst muligt i at vokse som menneske og udleve vores sjæls formål

Kontakt mig gerne i dag!

Kort med numerologi & coaching adresse