Numerolog Monicka

Numerolog Monicka

Hej, jeg er Monicka.

Jeg har virksomheden Numerologi & Coaching. Det er en hjertevirksomhed, hvor jeg brænder for, at hjælpe dig med, at højne din energi, ved at lave højtvibrerende navne med numerologi.

Min store passion er selvudvikling og hvordan vi skaber balance i vores liv, hertil er Numerologi og navneskifte et kraftigt og transformerende værktøj. Jeg tilbyder sparrings samtaler med numerologi og navneskift, både personligt og til business.

Se mine Numerologiske sessioner her>>

Jeg er professionel certificeret numerolog, ved en af Danmarks førende Numerologer. Jeg er uddannet i at arbejde med undernumeroskoper, der giver en ekstra dimension til, at gå i dybden med energierne i vores navne, og beregne det rette numerologiske navn. Se Blog indlægget “Numeroskop og undernumeroskoper”

Jeg har specialiceret mig i denne komplicerede viden om beregning, af de mest optimale harmoniske undernumeroskoper og er ekspert på dette felt i mit numerologiske arbejde. Uddannede numerologer kontakter mig for at få sparring ved mig. Jeg har mit fulde fokus på, at lave de aller bedste navne til mine kunder, med frit flow i energierne, hvor alt er tilpasset dig, ned i mindste detalje, så du bliver støttet op på den aller bedste måde, på alle planer.

Jeg er meget dedikeret, seriøs og omhyggelig i min tilgang, til at arbejde med numerologien.

Jeg har igennem mange år nærstuderet og arbejdet intenst med talvibrationer og sammenhænge, mellem de navne folk har, og deres livssituation.

Det er med stor respekt og ydmyghed for numerologien, at jeg arbejder som numerolog. Jeg er dybt taknemlig for den viden og indsigt jeg har fået gennem numerologien – og det betyder meget for mig at dele denne viden med dig.

Alle mine sessioner er online, vi har en god og tæt kontakt hvor vi ringer og skriver sammen, så vi kan mødes hvor end du bor.

Se mine Numerologiske sessioner her>>

Jeg varmt anbefale dig at læse “Hvordan vælger jeg den rette numerolog” her 

KONTAKT MIG HER>>

Jeg vil varmt anbefale dig, at læse alt om numerologi på min Blog, her kan du få viden om, Numeroskopet og undernumeroskoper og Hvordan vælger jeg den rette numerolog?

Besøg min Numerologiske Blog, Klik Her >>

Prøv min NUMEROLOGISKE NAVNEBEREGNER, her kan du også læse, “Hvad er Numerologi? og hvad kan det hjælpe med ? Se Her

KOM MED I MIN NUMEROLOGI GRUPPE

Du er meget velkommen i min numerologi gruppe på FB. Her deler jeg viden om Numerologi og navneskift og du kan stille spørgsmål og sparre med andre, der også er interesseret  Bliv medlem af gruppen ganske gratis her Klik Her

Kontakt mig Her

Bestil Navne Tjek til 99 kr, se sessioner her>>

 

HER EN LILLE VIDEO HILSEN, FRA NUMEROLOG MONICKA

Lidt mere om mig

Derudover at være numerolog, er jeg uddannet Socialpædagog, indenfor healing og NLP Coach Practioner.

Jeg er 45 år og har en skøn søn på 12 år.

Jeg har erfaring med selvudvikling, både i forhold til mig selv og andre – på mange planer i livet. Jeg er dyb, sensitiv og empatisk. Jeg har en god intuition og er god til at finde ind til kernen af en situation, og skabe et rum til fordybelse, nærvær og fortrolighed.

Mit menneskesyn er holistisk, åbent og rummeligt – intet kan stå alene, vi skal hele vejen rundt for at nå ind til vores inderste autentiske selv. Vi er alle på vej, på hver vores unikke rejse for at vokse som menneske og sjæl.

Jeg glæder mig til at inspirere dig og hjælpe dig videre på din vej, med et vibrationsløft gennem Numerologien. 

Kærligst

Numerolog Monicka Kerstinne Soumeya

Du er meget velkommen til at skrive til mig KONTAKT MIG HER>>

Se mine numerologiske sessioner her>>

Prøv den Numerologiske Navneberegner og læs mere Numerologi SE HER

NUMEROLOG KUNDE UDTAGELSE

“Monicka er en meget professionel og grundig certificeret numerolog, der også arbejder med undervibrationer.

Hun har været behjælpelig med diverse svar på mine spørgsmål, og hun har en naturlig empati og venlighed, som er essentielt ved et navneskift.

Jeg har følt mig tryg og værdsat igennem hele processen med ændring af navn.

Monicka har stor indsigt i mental sundhed og så støtter hun i navneskiftet op om ens medfødte potentialer.

Den bedste numerolog som jeg har været hos 💜

Tak for din forståelse ifm. mig og mit navneskifte.

Jeg kan mærke, at det er så befriende med særligt 24/6 og 27/9.

Jeg har haft STORE positive ændringer siden mit navneskift. Jeg er bare DYBT taknemmelig for dit arbejde og det du har foreslået som værende gode energier til mig – de er i sagens natur virkelig frugtbare.

Af hjertet TAK kære Monicka 🩷”

Se flere kunde udtagelser her>>

Gratis afklarende Samtale

Jeg tilbyder en 20 min gratis, uforpligtende og afklarende samtale til dig, som går og overvejer et navneskifte med Numerologi.

I denne samtale, ser vi på de energier, du har med i dit nuværende navn, så du kan få klarhed over, om et navneskifte, kunne være godt for dig, og om jeg, vil være den rette numerolog for dig.

Skriv til mig, så aftaler vi en dag, hvor vi kan ringe sammen.

Numerolog Pris

Den bedste pris på Numerologi sessioner

Sådan foregår det numerologiske forløb med et navneskifte, ved Numerolog Monicka

1. Personlig Samtale

Først har vi en personlig samtale, det foregår online, hvor vi ringer sammen i telefon (Vi kan også skrive sammen, hvis du foretrækker det) Her har vi en fortrolig samtale, hvor vi finder ind til hvad der er vigtigst for dig i forhold til dit liv og dine ønsker for dit navneskifte med numerologi, og evt. hvilke ubalancer du har brug for at få mere i balance.

Vi afklarer hvilke navneønsker du har, om du ønsker et helt nyt navn, eller gerne vil beholde et navn.

Jeg har god erfaring med disse samtaler, hvor vi sammen skaber et rum for nærvær og finder ind til det væsentlige og vigtige for dig.

Ofte er disse samtaler, hvor vi begge sidder på hjemmebane, ofte dybere, end ved fysisk fremmøde, da ingen af os skal koncentrere os om omgivelser, det ydre fokus osv. det giver en afslappet atmosfære og tryghed til at få sat ord på, det du ønsker dig med dit nye navn.

Det er også en fordel du kan sidde og skrive dine egne noter, mens vi taler sammen. Bagefter vores samtale, kan du tage den med ro og lade det vi har snakket om, lande stille og roligt i dit eget tempo.

 

2. Beregning af det optimale numerologiske navn

Herefter går jeg i gang med at beregne hvilke numerologiske navnevibrationer der vil være bedst til dig, det er en proces der tager tager tid at beregne. Det er undernumeroskoperne der tager lang tid at beregne, som er de underliggende vibrationer i navnet. Det er tidskrævende at lave disse beregninger, til det optimale numerologiske navn, men til gengæld får du det navn, der passer aller bedst til dig.

Jeg regner på alle de navne muligheder der er til dig, med udgangspunkt i hvad der vil være bedst til dig rent numerologisk, ud fra dine medfødte tal i din fødselsdag og dine ønsker i dit liv.

Ved særlige navneønsker, når du skal have beregnet nyt navn med numerologi

Hvis du gerne vil beholde et af dine navne, som du har i forvejen, vil navnet i de fleste tilfælde skulle staves anderledes, hvor der bliver sat nogle flere eller anderledes bogstaver ind.

Det kan også være navnet skal forkortes f.eks, Christine, Christin, Cristin, Christina, Stinna. Monica, Moni, Moniqe.

Det kan også være navnet skal sættes sammen med et navn mere f.eks Lauraliv, Mariamai, Hellelou.

I nogle tilfælde skal navnet stå som nr. 2 navn for at den samlede energi i navnet kan harmonere med hinanden, rent numerologisk for at give en god vibration til dig.

Balancen i det numerologiske navn

Vi skal som oftest have 3 eller 4 navne, for at give harmoni og balance når vi får et nyt navn med Numerologi. Det afhænger af din fødselsdag i forhold til hvad der vil være bedst for dig.

Det kan være en udfordring at få de numerologiske beregninger til at gå op med en god energi i navnet, hvis der ønskes bestemte navne og flere navne, kan det være du må gå på kompromis med de Numerologiske energier, for at få navnene med.

Som Numerolog vil jeg altid råde og vejlede dig, i forhold til hvad der vil være bedst for dig.

Jeg har fuld forståelse for hvis du ønsker at beholde et navn og gør altid mit ypperste for at imødekomme dine navneønsker og få energierne tilpasset dig på den mest optimale måde for dig. Læs om undernumeroskoper længere oppe af siden.

Navnene bliver som udgangspunkt beregnet ud fra de godkendte fornavne og efternavne. Hvis vi finder ind til at det vil være bedst for dig at få et nydannet navn tager det mellem 6 – 9 mdr. at få et navn godkendt ved Familieretshuset. Det er lang tid at vente, men det kan i nogle tilfælde være det værd, i forhold til at få det bedste navn

Hvis der er mange ønsker må der evt. påregnes merpris hvis det går ud over tidsrammen. Ligeledes hvis du ønsker et nydesignet efternavn.

Det bedste navn

Du kan få det bedste navn, med de mest optimale energier, hvis du er åben for et nyt navn

Det kan også være at du ønsker helt nye navne, så finder vi de bedste navne til dig ud fra de numerologiske beregninger, det vil kunne give dig det mest optimale Numerolologiske navn hvis du er åben for helt nye navne.

Læs meget gerne “Skal jeg kalde mig mit Numerologiske navn?” Gå til Blog Her

Vi skal huske at de NUMEROLOGISKE NAVNE er vores kære hjælpere, de er kærlighedsnavne, som med al anden kærlighed, skal vi åbne os for dem, måske har du brug for at blive udvidet lidt i forhold til dine tanker om hvad et godt navn er.

Se mine numerologi sessioner her>>

Jeg vil anbefale dig at læse blog indlægget “Om at skifte navn med Numerologi” Gå til Blog Her

 

3. Dit nye Navn med Numerologi

Når jeg har lavet beregningerne til dit nye navn med Numerologi, sender jeg dig navneforslagene på mail.

Som oftest vil der være forskellige navne at vælge imellem, men det vil være begrænset pga. de numerologiske beregninger med undernumeroskoperne gør, at der ikke er så mange navne der passer lige præcis til dig, særligt hvis du har et navn du gerne vil beholde, så vil det begrænse, hvor mange andre navne der passer sammen med det ønskede navn.

For det meste vil der kun være et eller to efternavne, da der ikke er ret mange frie efternavne at vælge imellem.

Når du vælger dit nye numerologiske navn

Når du skal vælge dit nye navn, skal du åbne dit hjerte og huske på at det nye navn kommer til dig for at give dig de mest optimale energier, til at støtte op om dig, dine drømme og ønsker for dit liv.

Det kan være en proces, og tage lidt tid for dig at vælge navnene til dit nye numerologiske navn, det er et stort valg – giv dig god tid til det og nyd processen med det.

Det er godt hvis du kan have et åbent sind, hjerte og rummelighed i forhold til valg af dit nye navn, navnene kan være lidt specielle, have anderledes stavemåde og visuelt se specielle ud, og det vil være begrænset hvor mange navne der er at vælge imellem. Som oftest er der et af navnene som vi må være ekstra rummelige overfor at tage til os.

Det Numerologiske Navn, er smukt på sin helt egen måde.

Jeg anbefaler at slippe egoet for kontrol, tage det roligt og afslappet når du skal vælge dit nye navn. Det vil også være en god ide at tage humoren med og lade være med at tage det for højtideligt.

For når du skifter navn med Numerologi, så vil der være nogle lidt specielle navne du kan vælge, der vil altid være nogle kompromis du skal tage.

Jeg tænker det er en lære og en del af livet, at vi skal lære at gå på kompromis. Vi kan ikke både få optimale energier i vores navn og et navn der er fuldstændig snorlige efter vores visuelle ønsker i den fysiske verden.

Når du har valgt dit nye navn

Når du har valgt dit nye navn, så aftaler vi hvornår du kan skifte navn, det afhænger af dine årstalsrækker.

Jeg sender dig en rapport med beskrivelse af de numerologiske navne vibrationer for dit nye navn, der står også om navneskifte processen, og dine årstalsrækker for 10 år frem.

Du sender navneansøgning på borger.dk, når navnet er godkendt, får du tilsendt en ny navneattest.

Se mine numerologi sessioner her>>

KONTAKT MIG HER>>

 

Praktiske links:

Navneansøgningen kan sendes via dette link på Borger.dk

Her kan du se hvor mange der hedder et navn på dst.dk

På Familieretshusets hjemmeside finder du de godkendte navnelister.

Her finder du godkendte fornavne

Her finder du godkendte efternavne

Her er reglerne for hvilke navne vi må bære – fornavne, mellemnavn og efternavn

Den numerologiske navneskifteproces, når du skifter navn ved numerolog

Når vi skifter Navn med Numerologi, er det forskelligt, hvor hurtigt vi hver især, mærker de nye navneenergier.

Mange oplever at mærke dem allerede ved beslutningen om det numerologiske navneskifte. Nogen mærker energierne på dagen, hvor det nye navn bliver registreret og i tiden derefter.

Det kan være en energibooster, at mærke de nye numerologiske navne energier der giver en enorm glæde og positivitet.

Andre igen, mærker det numerologiske navneskifte, gradvist stille og roligt hen ad vejen.

Hvor du en dag lige pludselig kan mærke, at der er sket en ændring i dig, en anden følelse, eller hvor du begynder at handle på en nye måde, og tackle situationer anderledes.

Når du skifter navn med Numerologi vil du til at starte med, være både i de nye energier for dit nye navn – og de gamle energier fra dit gamle navn. Der sker det at energierne blander sig med hinanden, så nogle dage vil du føle, at du er i dit gamle jeg, og andre dage i dit nye.

Den numerologiske udrensning

I en periode på 6 – 8 mdr. vil du stærkest være i denne “udrensnings proces” af de gamle energier, herefter vil det være de nye energier der fylder mest i dig.

Når der er gået et år, vil du mærke de nye energier stærkere, når du har haft navnet i ca to år, vil du være mest i de nye energier for dit Numerologiske Navn.

Karmisk slip

Det er en længere proces at slippe de gamle navneenergier, almindeligvis slipper du først de gamle navneenergier (kaldes karmisk slip) efter 3 – 4 år.

Da vi om oftest har vi haft vores navn, i mange år – og det tager tid, før de gamle energier bliver renset ud, af vores system.

I disse perioder med udrensning, kan gamle temaer og udfordringer dukke op på ny, sådan at vi kan gå et spadestik dybere ind i os selv – komme helt ind til roden, og dermed har mulighed for at slippe meget af vores gamle udfordrende bagage. I karmisk slip, er det særligt vigtig, at vi giver os selv al den omsorg, som vi har brug.

Når du skifter Navn med Numerologi, er det helt naturligt, at du vil svinge imellem energierne, fra dit gamle navn og dit nye numerologiske navn.

Tag det roligt, med mildhed og blidhed med dig selv og mind dig selv om, at det er helt okay – og at alt er lige præcis som det skal være. Vi har alle hver vores livsvej og livslektier som vi skal udleve og lære af, vi kan ikke springe vigtige livslektier over, der kommer kun det op som ligger til dig på din vej i forvejen. Det vil sige at der ikke kommer noget op, som du ikke kender i forvejen og som har ligget i dit system.

Omsorg og kærlighed til processen

Sørg for at give dig selv omsorg og accept. Tilgiv dig selv – og andre. Vi er alle på vej, til at blive den bedste udgave af os selv – det kræver tid, omsorg. kærlighed, rummelighed og opmærksomhed.

Når vi skifter navn med Numerologi, oplever mange at de bliver mere sensitive – på den gode måde, det sker fordi vi slipper de gamle blokeringer, det nye navn åbner op, og skaber frit flow, så vi dermed bedre kan mærke os selv, vores ønsker og behov – og hvem vi er inderst inde.

Vi kommer ind til vores inderste autentiske jeg, vores kerne, det er det, som er så dybt transformerende, ved navneskift med Numerologien.

Jeg anbefaler meget at bruge Bachs blomsterdråber, hvis der opstår udfordringer, som du har brug for hjælp til i din udrensning, de støtter os kærligt i vores udviklingsprocesser.

Der er 38 blomsterremedier til forskellige følelsesmæssige tilstande.

Du kan læse om Bachs blomsterdråber på nettet, eller f.eks. bogen ”Introduktion til Bachs blomsterremedier” eller ”De tolv helbredere og andre remedier” af Dr. Edward Bach.

Jeg vil også varmt anbefale dig kærlig terapi, healing og samtaler. Læs og brug bogen “Hel dine følelser” af psykolog Camilla Bruun. Det er en virkelig kærlig bog om at håndtere følelser og få et kærligt mindset, om dig selv og dit liv.

Navneskift og vores relationer

Når vi skifter navn med Numerologi så vil vi også begynde at se anderledes på vores relationer, nogle relationer bliver styrket og andre skal der måske ryddes op i, andre måske siges farvel til, fordi vi ikke længere er et match til hinanden.

Det er en proces, at skifte navn med Numerologi

Der skal renses ud og ryddes op, smides ud og omjusteres, så dit liv bliver som du ønsker dig. Vores navn vil altid påvirke os, uanset om vi arbejder med energierne, eller ej, men vi får mest muligt ud af vibrationerne i vores numerologiske navn, når vi aktivt arbejder med energierne. F.eks. bevidst tænke positive tanker, tage lederskab og have fokus på styrkerne i navnet.

Du vil gradvist komme til at føle mere og mere flow og lethed i dig, med dit nye numerologiske navn.

Det er stort og at skifte navn med Numerologi, det er som at tage på en ny rejse ind i dig selv.

Se mine numerologi sessioner her>>

 

KONTAKT MIG HER

Hvorfor vælge mig?

Certificeret Numerolog

Jeg har gennemgået en dybdegående uddannelse i Numerologi og er Certificeret Numerolog

Dedikeret Numerolog

Jeg er dedikeret og seriøs i mit arbejde som Numerolog, det er mit dybeste ønske at lave det bedste navn til dig

Tryghed Numerolog

Hos mig som Numerolog, får du tryghed i en god og grundig vejledning omkring dit navneskifte med Numerologi

Livet med Numerologi

For hver dag der går kommer vi tættere og tættere på vores inderste essens, det er det smukke ved at få et højtvibrerende Navn med Numerologi, der støtter os bedst muligt i at vokse som menneske og udleve vores sjæls formål.

Numerolog Monicka Kerstinne Soumeya

 Se mine numerologiske sessioner her>>

Læs mere Numerologi her

Telefon

Kontakt mig gerne i dag!

14 + 2 =