Om mig

Numerologi & Coaching er en hjertevirksomhed, hvor jeg brænder for at hjælpe dig med at højne din energi, ved at lave højtvibrerende navne med numerologi.

Min store passion er selvudvikling og hvordan vi skaber balance i vores liv, hertil er Numerologi og navneskifte et kraftigt og transformerende værktøj.

Uddannelsen til numerolog, har jeg taget hos en af Danmarks førende Numerologer, Michela Ivy Norly Ivél i 2018 (der tidligere hed Alberthe Toft) hvor jeg er uddannet i at arbejde med undernumeroskoper, der giver en ekstra dimension til at gå i dybden med energierne i vores navne, og beregne det rette numerologiske navn.

Jeg er meget dedikeret, seriøs og omhyggelig i min tilgang til at arbejde med numerologien. Jeg har igennem flere år nærstuderet og arbejdet intenst med talvibrationer og sammenhænge mellem de navne folk har, og deres livssituation.

Det er med stor respekt og ydmyghed for numerologien at jeg arbejder som numerolog. Jeg er dybt taknemlig for den viden og indsigt jeg har fået gennem numerologien – og det betyder meget for mig at dele denne viden med dig.

Alle mine sessioner er online, vi har en god kontakt hvor vi ringer og skriver sammen, så vi kan mødes hvor end du bor.

Prøv den Numerologiske Navneberegner, læs også gerne “Valg af Numerolog” og mere om numerologi og navneskift SE HER

 

 

Numerolog Monicka

Lidt mere

Derudover er jeg uddannet Socialpædagog, indenfor Healing og Coaching. Jeg er 45 år og har en skøn søn på 11 år.

Jeg har erfaring med selvudvikling, både i forhold til mig selv og andre – på mange planer i livet. Jeg er dyb, sensitiv og empatisk. Jeg har en god intuition og er god til at finde ind til kernen af en situation, og skabe et rum til fordybelse, nærvær og fortrolighed.

Mit menneskesyn er holistisk, åbent og rummeligt – intet kan stå alene, vi skal hele vejen rundt for at nå ind til vores inderste autentiske selv. Vi er alle på vej, på hver vores unikke rejse for at vokse som menneske og sjæl.

Jeg glæder mig til at inspirere dig og hjælpe dig videre på din vej, med et vibrationsløft gennem Numerologien. 

Kærligst

Monicka Kerstinne Soumeya, Numerolog

Prøv den Numerologiske Navneberegner og læs mere Numerologi SE HER

Gratis afklarende Samtale

Jeg tilbyder en 20 min gratis afklarende samtale til dig som går og overvejer et navneskifte med numerologi hos mig.

I denne samtale ser vi på de energier du har med i dit nuværende navn, så du kan få klarhed over om et navneskifte kunne være godt for dig og om jeg vil være den rette numerolog for dig.

Numerologi Pris

Den bedste pris på Navneskift

KUNDE UDTAGELSER
“Jeg har skiftet navn hos Monicka, og hun har været en støtte hele vejen igennem, på alle tænklige måder. Hun er meget dygtig og professionel, og det var nogle virkelig smukke navne hun lavede/fandt til mig, jeg er dybt taknemmlig. Hun kan stærkt anbefales.” Kh nu: Annasofia Eveliina Svane Dalsgård
“Jeg er yderst tilfreds, tak for det store stykke arbejde du har gjort for mig, jeg er dig dybt taknemmelig.”
“Har været så glad for mit forløb hos dig. Det føltes så rigtigt og støttet hele vejen igennem. Og jeg elskede, at du lyttede til mine ønsker. Men samtidig nænsomt viste mig de potentialer du så. Som var meget mere rigtige end jeg kunne drømme om…

“Tak og tak for en fantastisk smuk guidning her til – det har virkelig været en proces hvor jeg har haft og følt fuldt tillid 🙏💜 sætter kæmpe stor pris på processen 🌞🪷

“Du var så god til at kigge på mit og nemlig skabe en mulighed hvor jeg kunne beholde mit fornavn ved at udligne med andre tal. Det er jeg virkelig taknemmelig for. Og her et års tid senere begynder jeg virkelig at kunne mærke effekten af det nye navn og konstellationen. Tusind tusind tak! Kan kun anbefale Numerologi & Coaching 💘💘💘

Hvorfor vælge mig?

Certificeret Numerolog

Jeg har gennemgået en dybdegående uddannelse i Numerologi og er Certificeret Numerolog

Dedikeret Numerolog

Jeg er dedikeret og seriøs i mit arbejde som Numerolog, det er mit dybeste ønske at lave det bedste navn til dig

Tryghed Numerolog

Hos mig som Numerolog, får du tryghed i en god og grundig vejledning omkring dit navneskifte med Numerologi

Livet med Numerologi

For hver dag der går kommer vi tættere og tættere på vores inderste essens, det er det smukke ved at få et højtvibrerende Navn med Numerologi, der støtter os bedst muligt i at vokse som menneske og udleve vores sjæls formål.

Læs mere Numerologi her

Telefon

Kontakt mig gerne i dag!