Et Navneskift med numerologi kan hjælpe os af med blokeringer og uhensigtsmæssige energier der modarbejder os i, at være den vi er inderst inde.

Hvis vi f.eks har nogle blokeringer og uhensigtsmæssige energier med os i vores navne, der gør at vi lukker af for os selv, så kommer vi til at presse os selv for meget, med stress og overskrider vores egne grænser.
Eller vi holder os selv nede, gør os selv mindre, så vi ikke får det ud af livet som vi ønsker os.

Det handler om at komme i balance med os selv og vores liv, når vi skifter navn med Numerologi.

 

De udfordringer vi møder i vores liv, bliver nemmere og lettere at håndtere når vi har nogle gode energier med os.
Det er så smukt når vi kommer ind til vores kerne, der hvor der er stabilt og roligt, hvor vi kan mærke hvem vi er, hvad vi gerne vil og handler på det – så begynder der at komme balance i os selv, vores liv, fysisk, psykisk og åndeligt – det er der, vi skal hen for at blive den bedste udgave af os selv,

Mange flere skifter navn…

Jeg hørte i nyhederne i 2021 at det var blevet opgjort at der var 29 % flere der skiftede fornavn i 2020 i forhold til tidligere år. Det er spændene og tankevækkende at høre, i oplægget undrede de sig over denne stigning.
For mig som Numerolog tænker jeg jo, at det er fordi Vi er så mange som er begyndt at blive bevidste om at alt er energi, at vores navne også er energi og at de har en stor betydning for hvordan vi har det i vores liv.
Det er så spændene med alt det her med Numerologien, det er transformation på det højeste dybe plan.
Kærligst
Monicka, Numerolog
Numerologi & Coaching
Læs også gerne her på Bloggen “Numerologi – Det vigtige samspil mellem energierne”
Tilbage til Blog
Til Numerologi siden