Jeg er så glad og taknemlig, det er så dejligt når det hele falder på plads med at få beregnet navnet, når det er så fint og højtvibrerende og jeg ved at personen slipper for sine gamle blokeringer og kan gå videre i livet med nye lette og kærlige energier.

Det er så skønt når det hele går op i en højere enhed med en givende navneskifteproces, et godt og støttende navn med gode navneenergier og en taknemlig modtager.
Det er smukt.

Her er udtagelser for mine kunders taknemlighed…

” Jeg glæder mig så meget til mit nye navn og en masse dejlig energi “
” Jeg glæder mig til at bruge det smukke navn du har givet mig, virkelig mange tak til dig”
” Navnene er virkelig nogle jeg ræsonnerer med i hjertet, så glad for at du har hjulpet mig med dem! Stort tak”
” uuh jeg kan mærke jeg at jeg kan lide det her navn “
” jeg synes det er smukt og unikt “
” Jeg kan bare mærke ro, glæde og entusiasme omkring det “
” Det gør mig glad når jeg siger og ser det “
” Det er simpelhen så smukt “
” Jeg knus ELSKER det”
” Tusind tak for flot navn “
” Jeg er SÅ glad for det, tak “
” Igen, af hjertet tak for at bruge så meget tid på at finde det der passede mig. Jeg er taknemlig “
– Og jeg er taknemlig for at lave højtvibrerende, støttende og unikke navne til mine skønne kunder.
Når jeg laver navne prøver jeg altid at imødekomme min kundes ønsker for navne, nogen gange er det heldigt at et elsket fornavn eller efternavn kan beholdes, andre gange må der gåes på kompromis med navneønskerne, så f.eks det ønskede navn kommer til at stå som nr. 2 navn og man må have et nyt fornavn, eller et nyt efternavn.
Ofte skal det ønskede navn, staves anderledes f .eks skal der sættes et eller flere bogstaver ind, eller navnet skal sættes sammen med et andet navn, for at den samlede vibration bliver god – det er individuelt hvad der skal til, det er et puslespil at få til at gå op med vibrationerne, deraf alle de beregninger jeg skal lave – og du må indstille dig på at dit nye navn, ikke bliver helt som det gamle – men vi ønsker jo heller ikke beholde de gamle energier – det er derfor vi ønsker at skifte navn – for at få nogle nye energier med os.
– Der må forandring til, hvis noget skal forandres…
Nogen gange må vi åbne os og tage et navn ind som måske ikke lige ved første øjekast er helt efter vores smag – men godt for vores sjæl – skal vi minde os selv om.

De navne jeg laver er kærlighedsnavne og de skal tages ind som al anden kærlighed, med åbent sind og hjerte – Vi skal se vores navne som vore kære hjælpere.

Kærligst
Monicka, Numerolog
Numerologi & Coaching
Tilbage til Blog
Til Numerologi siden