Numerologi – Noget af det svære i livet.

Måske føler du, at du bliver ved med at løbe ind i de samme problemstillinger, eller bliver ved med at tænke de samme negative tanker. Det kan også være negative følelser der styrrer dig for meget. F.eks vrede, kritik af dig selv, eller kritik af andre, stress, uro, sensitivitet og nedtrykthed. Når vi oplever disse tilstande, forstærker det hinanden og vi blokerer mere og mere for vores livsenergi, selvtillid og selvværd.

Det kan også være at du presser dig selv for hårdt, at du hele tiden føler du skal præstere og har svært ved at få ro i dig selv.
Måske har du svært ved at mærke din egen grænse, så du grænseoverskrider dig selv, eller lader andre grænseoverskride dig, eller du ofrer dig for meget og har svært ved at stå stærkt i dig selv.
Vi kan have nogle blokeringer i vores navne, der gør at vi bliver ved med at opleve de samme temaer udspille sig, specielt under pressede forhold. Det kan være ubehageligt for os selv, men også for vores omgivelser, hvis vi f.eks let bliver vrede, for kritiske eller for sensitive.
Et Numerologisk navn der passer til dig, kan hjælpe dig med at komme mere i balance, dog kan det ikke stå alene at skifte sit navn, der skal bevidst arbejde til, måske sammen med en dygtig terapeut.

Jeg tilbyder en gratis, uforpligtende og afklarende samtale, i forhold til om det kunne være noget for dig at skifte Navn med Numerologi.

I denne samtale kigger vi på de energier du har med i dit nuværende navn, så du får klarhed over om et navneskifte kunne være godt for dig, og du kan du få svar på dine spørgsmål

– Skriv en besked til mig, så aftaler vi en tid hvor vi kan ringe sammen – det vil glæde mig at snakke med dig!

Kærligst
Monicka, Numerolog
Numerologi & Coaching
Læs også gerne her på Bloggen “Numerologi – Navneskift, kærlighed og omsorg til vores udfordringer” og Trigger Vibrationerne 12/3,11/2,16/7,15/6, 16/7 og 18/9
Tilbage til Blog
Til Numerologi siden