Når du skal skifte navn via Numerologien, er det godt at du undersøger markedet først i forhold til valg af numerolog.

Vi er mange numerologer og vi arbejder på forskellige måder og har forskellige tilgange til Numerologien. Det er en god ide at få en snak med den numerolog, som du overvejer at skifte navn hos, både i forhold til at høre hvordan numerologen arbejder, men også for at finde ud af om du har kemi med numerologen.

For at få det navn som passer aller bedst til dig, er det vigtigt at du og numerologen har en grundig samtale om dine ønsker og behov, også i forhold til hvis du har nogle udfordringer, som du ønsker at få mere i balance.

Der er mange forskellige måder at arbejde med numerologien, nogle numerologer har lavet deres egen teori om hvad de mener er bedst og hvilken talværdi et bogstav har.

De fleste numerologer i Danmark arbejder ud fra Oldtidens Numerologi, Nogle kalder det “Klassisk” Numerologi, her anvendes det Kaldæiske alfabet, det er den teori der er mest udbredt og velafprøvet i forhold til navneskifte, deres energier og indvirkning på os og vores liv. Det er Annet Kofoed der i sin tid tog Numerologien med til Danmark og hende der ligesom er “moderen” til de fleste Numerologer herhjemme, såsom Lone Hertz og Allberte Nio Willeby, der også har uddannet mange numerologer.

Jeg, og en del førende numerologer arbejder med undernumeroskoper og undervibrationer, da det har vist sig at der er mange flere underliggende energier i et navn.

Disse beregninger bliver lavet ud fra konsonant – og vokalværdierne i et navn. Når vi som numerolog regner med undernumeroskoper, så kan vi “skræddersy” navnet ned i mindste detalje, vi laver navnet ud fra samme grundlæggende principper fra de “gamle vise skrifter” men med disse ekstra dybdegående beregninger, dette er en proces der tager lang tid og derfor er tidskrævende, i forhold til en session ved en numerolog, der ikke arbejder med undernumeroskoper. Deraf prisen ofte er lidt dyrere end ved en Numerolog, der ikke har disse ekstra beregninger med.

Der er delte meninger blandt numerologer om at arbejde med undernumeroskoper.

I mit arbejde som numerolog giver det rigtig god mening at have disse ekstra beregninger med og har prøvet det af i forhold til mine egne navneskift, jeg kan tydeligt mærke forskel på, hvilke undernumeroskoper jeg har i mit navn. Det har f .eks stor betydning om jeg hedder Monicka eller Moniikka, navnene har samme hovedvibration 23/5, men forskellige undervibrationer. Disse små nuanceforskelle, har en stor betydning i de underliggende vibrationer i den samlede energi i navnet og hvordan navnet opleves at bære. Der er en kæmpe forskel.

Jeg har regnet på rigtig mange menneskers navne for at se hvilke energier de har med sig, så jeg kan klart anbefale at få lavet et navn beregnet med undernumeroskoper for at få det mest optimale navn.

Jeg har en del kunder der kommer til mig, der har skiftet navn med Numerologi tidligere uden undernumeroskoper, eller med andre talværdier for bogstaverne, end de kaldæiske, som ikke trives med deres navn. Når jeg lægger deres navne op, kan jeg tydeligt se, at det er fordi de har nogle kraftige blokeringer i deres navne og undernumeroskoper. Det er jo rigtig ærgeligt, men godt at der nu er blevet bevidsthed om dette nu, så vi kan gøre noget ved det. Når de får lavet deres navn med harmoniske undernumeroskoper, oplever de det positive energiløft, som vi skal have for at trives med vores navn.

Det er et stort valg at tage beslutningen om at skifte navn, jeg vil klart anbefale dig at mærke godt efter i hjertet, hvilken numerolog du føler dig tiltrukket af og har tillid til skal lave dit nye navn.

Kærligst

Monicka, Numerolog

Numerologi & Coaching

 

Læs også gerne her på Bloggen “Om at skifte navn med Numerologi” og “Det kan være en proces at tage beslutningen om et navneskifte”

 

 

Tilbage til Blog