Hvert navn har en vibration og vibrationerne har et indbyrdes samspil med hinanden, det er ikke alle vibrationer der passer godt sammen, nogen kan ligefrem skabe ravage for os når de går sammen, så er det at der opstår blokeringer og spændinger i vores system, hvor energien ikke kan strømme frit.

Når vi skifter navn med Numerologi, er det for at få balance i energierne, så vi lettere kan føle Flow og harmoni i vores liv.

Hvilke energier der er gode for os, afhænger af vores fødselsdag, den dag vi er født på, også kaldet vores Grundenergi.
Dvs. At selv om f.eks vores fornavn har en god og harmonisk vibration, så er det ikke sikkert at den matcher vores efternavn, resten af vores navne og vores fødselsdag.
Det er derfor det kræver viden om tallene og vibrationernes indbyrdes samspil at lave et godt navn.
Det kan samlignes med at lave en god gryderet, her er det ikke alle madvarer der smager lige godt sammen, det kræver en fin afstemning af alle ingredienser.
Det er derfor ikke lige helt så enkelt at få det bedste navn, når alle energierne skal spille optimalt sammen. Ofte må der gåes lidt på kompromis med hvad vi gerne vil hedde, ved et af navnene.
For det meste er det muligt at beholde et ønsket navn.
Nogen gange må det ønskede navn staves anderledes, eller sættes ind som nr. 2 navn, hvor vi så skal have et nyt fornavn, derfor kan vi jo godt bruge nr. 2 navn i daglig tale, det bestemmer vi selv.
I nogle tilfælde vil det være bedst at få helt nye navne. For nogen vil det være lykken og fantastisk, for andre, lidt for meget at skulle ændre.
Når vi har samtalen omkring navneskifte, så finder vi ind til hvad der vil være bedst for dig.
Jeg tænker at det for mange af os, også handler om at turde – og give os selv lov til at vi gerne må hedde et andet navn – og tage imod det som er det bedste for os, vi skal huske på at vores navne er vores kære hjælpere.
Skriv til mig hvis du har spørgsmål, alt er velkommen 💗
Kærligst
Monicka, Numerolog
Numerologi & Coaching
Læs også gerne her på Bloggen “Numerologi – Det handler om balance”
Tilbage til Blog