De numerologiske vibrationer 16/7 og 11/2 er nogle af de mest sensitive vibrationer der er. Der er den dybeste skønhed og følsomhed og de tungeste følelser.
Med dybder og de “svære” udfordringer ligger der store gaver til os, når vi går med dem og får dem healet.
Når vi har 16/7 med i vores fødselsdag og i vores navne, kan vi have udfordringer med at turde åbne os for kærligheden til andre, vi kan være bange for at miste – og miste os selv.
16/7 bliver også kaldt den sårede healer.
De dybe følelser kan overvælde os, så vi lukker af og laver en distance. Nogle begynder overdrevent at fokusere på noget, for at holde følelserne på afstand.
Mange musikere, digtere, skuespillere og spirituelle mennesker har 16/7 med sig. I balance giver den dybde og nerve til alt det vi laver og som andre nyder at betragte, fordi de rammer os dybt i hjertet.
16/7 giver adgang til en kanal der downloader direkte fra universet til de arketypiske følelser.
Der er en stærk intuition og naturlige clairvoyante evner i vibrationen.
16/7 kan også være svær at have med, fordi de dybe følelser kan være svære at håndtere og rumme – der er mange der har denne energi med, som kan være ustabile i følelser og humør og kan tangere over i det depressive.
11/2 er det mest sensitive tal, den giver en god intuition og den fineste indføling med andre.
Når vi har 11/2 med så kan vi bare let blive overvældet af andre og os selv med denne følsomhed. Følelserne kan hænge uden på tøjet og vi kan føle at vi vælter når vi bliver pust på.
Med 11/2 kan vi også let gå i pleaser rollen for at andre kan lide os og føle os fortjent.
Vi kan have svært ved at sætte grænser og let blive grænseoverskredet af andre.
Begge vibrationer kan give tendens til at dulme sine følelser med bl.a stimulanser, overtræning af kroppen og virkelighedsflugt.
Vi skal altid huske på at der er plusser og minusser ved alt, sådan er det også når vi taler om de Numerologiske Vibrationer.
Der er ikke nogen vibrationer som er bedre end andre – der er bare nogen som indeholder større karmiske lektioner, med disse er der også store gaver og de kan “koste” noget ekstra af os at have med.
Når energierne er i balance bliver de lettere at håndtere.
Lys, kærlighed og accept til vores skæbne og livslektier.
Kærligst
Monicka, Numerolog
Numerologi & Coaching
Til Bloggen, for at læse mere numerologi følg dette link
Til Numerologi siden klik her der kan du læse alt om numerologi og prøve min Numerologi Beregner.