Vi kan have nogle energier med i vores navne, som kan gøre det lidt svært for os at have det som vi ønsker os.
Det er meget individuelt hvordan vi hver især reagerer med forskellige vibrationer, det afhænger af mange forskellige faktorer. Eks. Hvilke energier du naturligt har med dig fra din fødselsdag, din inderste kerne, din opvækst og bagage.
Hvis du f.eks er Særligt Sensitiv og har mange sensitive energier med dig naturligt fra din fødselsdag, så kan det være ekstra hårdt for dig at have nogle hårde energier med sig, som 18/9, da denne vibration kan gøre at vi bliver ekstra hårde over for os selv og andre. 13/4 og 15/6 Kan også give meget temperament.
Når vi bliver påvirket af disse energier fra vores navne, kan det være svært at stoppe en følelse eller adfærd, fordi vi hele tiden bliver påvirket af den, som en impuls – det er derfor at det kan være rigtig svært at ændre en adfærd/ følelse. Det er ligesom en ild der bliver pustet til, specielt når vi bliver presset.
18/9 Kan også give knokletendens, stress, konflikter og stridigheder med andre.
Når jeg laver navne, så har jeg altid en fortrolig samtale med dig. Her finder vi ind til hvilke udfordringer du ønsker at få i balance og så har jeg fokus på det, når jeg laver det nye navn, så du får de mest optimale vibrationer til dig.
At skifte navn med Numerologi hjælper ikke fra den ene dag til den anden, det tager tid, at slippe de gamle energier, som mange af os har haft med siden vi blev født. De nye energier bliver lige så stille og roligt blandet med de gamle og med tiden er det dem som fylder mest i os.
Vi vil altid have vores energier med fra vores dåbsnavn, de er jo en del af vores livslektie her i dette liv. Og vi skal gå vejen og lære det vi skal, vi kan ikke springe noget over.
Med et nyt navn med Numerologi får vi tilført nogle gode energier til at støtte os i at fuldføre vores livslektie, at blive den bedste udgave af os selv og finde ind til vores inderste sande jeg 
Vi skal huske på tilgivelse og kærlighed til os selv, til andre og til livet.
Kærlig hilsen
Monicka, Numerolog
Numerologi & Coaching
Læs også gerne her på Bloggen “Numerologi – Trigger vibrationen 12/3″ og Numerologi – Trigger vibrationerne 16/7 og 11/2”
Tilbage til Blog
Til Numerologi siden