Når vi skifter navn med Numerologi er det for at få de mest optimale energier for os, så vi bliver støttet op på den bedste måde.
Der er nogle Energi vibrationer der kan skabe ravage for os.
Bemærk jeg skriver kan, det er ikke alle der oplever denne ubalance af vibrationerne. Det afhænger af mange faktorer, de andre energier vi har med i vores navn og fødselsdag og hvad vi ellers har med i vores bagage.
Når vi har 12/3 med i vores navne, så kan vi have unødvendigt mange tanker, tankemylder, tanker der kører i ring, hvor vi bliver ved med at vende og dreje alt.
Vibrationen kan også give dårligt selvværd, hvor vi har svært ved at se og mærke vores eget værd.
Det kan gøre at vi gør os selv mindre end vi er, eller modsat gør alt hvad vi kan for at præstere for at føle vi er noget værd. På den konto kan vi presse os selv meget, ofre os for omstændighederne og byde os selv mere end godt er.
12/3 er en vibration der kan gøre at vi føler os som “offer” i vores liv, vi kan let få bekymringstanker og føler vi ikke kan komme ud af den negative situation. Tankerne bliver en forstærkning.
Når vi har sådanne vibrationer med i vores fødselsdag og navne, så kan det være svært at tænke de positive tanker som vi ønsker os.
Vibrationen spænder meget bredt, 12/3 Kan også give en eminent evne til at bygge noget op, vækste og sætte nyt igang.
Der er ekspansion, humor og viden i vibrationen, der er under indflydelse af Jupiter – så du kan med fordel øve dig i at tappe ind i denne energi af vibrationen.
Når vi skifter navn med Numerologi så tager vi som udgangspunkt ikke 12/3 med I et harmonisk navn, men bruger 21/3 og 30/3 når det vil være godt for os at få 3 energi Jupiter med os. Det er forskelligt hvad vi har brug, det kommer an på hvad vi har brug for at få i balance, hvad vi ønsker at tiltrække i vores liv og hvilke medfødte energier vi har i vores fødselsdag.
Der er også andre trigger Vibrationer bl.a 16/7 11/2 15/6 18/9 disse bliver beskrevet i et andet opslag.
Et nyt navn med Numerologi, giver os Vibrationsløft der skaber Balance og Flow i Energierne.
Gode sætninger vi kan sige til os selv, mens vi trækker vejret dybt ned i maven – og smil det letter energien
Jeg er lys
Jeg er kærlighed
Alt er godt
Jeg er god nok lige præcis som jeg er
Jeg elsker mig selv
Tak
Kærligst
Monicka, Numerolog
Numerologi & Coaching
Til Bloggen, for at læse mere numerologi følg dette link
Til Numerologi siden klik her der kan du læse alt om numerologi og prøve min Numerologi Beregner.