Vi har alle hver vores livsskæbne at udleve ✨
Det er dagen vi er født på, vores fødselsdag, der har givet os hver vores skæbne – vores livsvej, det vi skal i dette liv. Vi er alle unikke og har vores helt særlige potentialer som vi skal bruge, for at leve vores liv fuldt ud og udleve os selv på den højest mulige måde.
Vi har gaver med os og vi har udviklingsområder, som vi skal blive bevidste om og tage os kærligt af.
I dåbsgave har vi fået et navn, der rummer mange energier, som påvirker os fra vi er helt små. Energierne i vores navne, påvirker hvordan vi udlever vores skæbne i dette liv. Vi kan have fået gode energier med os der støtter godt om os, eller vi kan have fået det modsatte. Her kommer numerologien ind, som et kærligt løft til os, hvor vi kan få tilført præcis de energier som vi har brug for til at støtte op om os på den mest optimale måde, i forhold til vores medfødte energier i vores fødselsdag, vores styrker og begrænsninger.

Det er det der er så smukt med et navneskift med numerologien, at energierne i vores navne kan hjælpe os med at komme i balance med os selv, det livet og vores skæbne vil med os.

Jeg laver kærlighedesnavne med numerologi ( incl. undernumeroskoper) der er i harmoni med din fødselsdag, dine ønsker og dine udviklingsområder. Det er i et samarbejde med dig, min numerologiske viden, dine guider og dit højeste selv, at dit nye navn bliver skabt i lys og kærlighed ✨
Går du og overvejer et numerologisk navneskifte, så er du hjertelig velkommen til at kontakte mig for at bestille en gratis, uforpligtende og afklarende samtale. I denne samtale ser vi på de energier du har i dit nuværende navn, så du kan få klarhed på om det ville være godt for dig at få et nyt navn.
Jeg glæder mig til at snakke med dig, skriv også gerne for spørgsmål.
Kærligst Monicka, Numerolog
Numerologi & Coaching
Tilbage til Blog