Kære alle ❤
Hjertelig velkommen her til min side.
Det er med stor glæde jeg har startet min virksomhed Numerologi & Coaching. Det er en hjertevirksomhed, hvor jeg har et dybtfølt ønske om at lave højtvibrererende navne til dig, der ønsker at få et navn der støtter dig bedst muligt.
Jeg laver navnet ud fra numerologiske beregninger, hvor jeg ser på de tal som du har med i din fødselsdato, hvem du er som person, de ønsker du har og eventuelle udfordringer, du ønsker at få mere i balance.

Min uddannelse som Numerolog, har jeg taget hos en af Danmarks førende Numerologer, hvor jeg er uddannet i at arbejde med undernumeroskoper, der giver en ekstra dimension til at lave det bedste navn til dig, med optimalt flow i dig, og på din vej.
Jeg har en god intution og er meget seriøs og omhyggelig i min tilgang til at arbejde med Numerologien, og er dybt taknemlig for den viden og indsigt jeg har fået. Jeg har igennem flere år nærstuderet og arbejdet intenst med talvibrationer og sammenhænge mellem de navne folk har og deres livssituation.
Derudover er jeg uddannet Socialpædagog, og inden for healing og coaching. Jeg er 43 år og bor i Odense med min søn på 9 år ❤

Jeg ser frem til at byde nye kunder velkommen i min virksomhed ❤
Du er velkommen til at sende mig en besked for spørgsmål og jeg vil hjertens gerne tage en uforpligtende samtale med dig på telefon. Skriv en besked til mig, hvis du ønsker dette, så aftaler vi en tid hvor jeg ringer dig op.

Jeg glæder mig til at høre fra dig 🌸

De kærligste hilsner

Monicka