Numerologi spørgsmål – Skal jeg kalde mig mit numerologiske navn?

Svar: Nej, det behøver du ikke, du kan sagtens bruge det navn du plejer i dagligdagen f.eks. dit fødenavn, eller et andet kaldenavn. Det er det navn, som du står registret med i cpr. der har betydning for hvordan dit navn påvirker dig. Så du behøver på ingen, begynde at kalde dig det nye navn i daglig tale, hvis du ikke ønsker det. Du kan derfor også stadig have dit navn stående på FB og andre steder, hvis du ønsker det.
Det navn som vi bruger i dagligdagen og som vi f.eks har stående på sociale medier, udsender en vibration som andre reagerer på, så på den måde kan man sige, at det navn vi bruger udad til har en betydning og en påvirkning. Der er begyndt at komme nye erfaringer frem omkring at det navn vi bruger i dagligdagen også har en virkning på os selv og vores liv, det tænker jeg er relevant at tage med i sine overvejelser, for hvilke navne vi gerne vil hedde. Personligt tænker jeg at et Numerologisk navn, er et kærlighedsnavn til os, som vi kærligt skal tage ind og tage til os, på den måde får vi det optimale ud af vores navneenergier.
Derfor er det også vigtig at vi får et navn vi kan lide. Vi skal bare være åbne i vores hjerter når vi tager et nyt navn ind, intet her i verden kan være perfekt, og måske får du nogle navne som måske ikke er helt efter din smag i det ydre, men så har navnet, måske en helt fantastisk energi, der vil støtte dig til at have det liv som du ønsker dig. Det kan nogen gange kræve lidt rummelighed af os.
Det er forskelligt hvordan vi hver især har det med at gå offentlig med et nyt navn og bruge det i hverdagen, nogen har måske altid været ked af sit navn og synes det er det skønneste i verden at få et nyt navn og har bare lyst til at råbe det ud til verden, andre igen, vil bare helst holde det for sig selv, og begge måder er lige rigtige, det er op til dig.
Kærligst
Monicka, Numerolog
Numerologi & Coaching
Tilbage til Blog