Er du Særligt Sensitiv, ekstra følsom, eller kender du en der er det?

Det er en smuk gave at være Særligt Sensitiv, det giver så mange smukke nuancer i livet.
Mange som er Særligt Sensitive kender til det med at noget føles helt vidunderligt skønt og andet, meget ubehageligt, fordi vi føler al ting så stærkt, f.eks. ubehagelige nyheder, eller andre menneskers manglende empati og handlinger deraf, kan være meget sårende og kan føles ekstremt ubehagelige. Vi kan blive over stimuleret, af både gode og dårlige oplevelser og af indre stemninger og følelser.
Jeg er selv Særligt Sensitiv, det har taget mig mange år, at finde ud af, men sikke en lettelse, da jeg fandt ud af det, mange brikker og erkendelser faldt på plads, jeg kan varmt anbefale at læse litteratur om det, hvis du selv er Særligt Sensitiv, eller kender en der er.
I dag sætter jeg meget pris på min sensitivitet og har indrettet mit liv efter, at leve på den mest optimale måde for mig.
En af grundene til at jeg skiftede navn via Numerologien var, at jeg gerne ville mere i balance med mig selv, jeg havde for mange følelsesmæssige udsving og blev let depressiv.
Jeg har fået så meget ro, glæde og balance i mit liv og i mig selv, efter jeg har skiftet navn.
Når vi som Særligt Sensitiv, ikke er i balance med os selv, eller ikke lever på den bedste måde for os, så kan det være hårdt for os at være i denne verden.
Jeg kan varmt anbefale dig at skifte navn via Numerologien, hvis du også gerne vil have mere ro og stå stærkere i dig selv.

Der er nogle numerologiske energier, der er ekstra sensitive at have med sig.

Mange mennesker som har 2 i Grundenergi, er særligt sensitive. Grundenergien er den dag vi er født på, dvs. at være født den 2, 11, 20 eller 29 i måneden, du kan også have 2 taller andre steder i din fødselsdato, f. eks i månedsenergi, hvis du er født i den 2 eller 11 måned.

Det kan også være du har 2 taller i din års energi f. eks hvis du er født i 1982, du skal lægge tallene sammen i dit fødselsår, 1+9+8+2 = 20/2
Der kan også være 2 taller andre steder i din fødselsdato, som kræver flere numerologiske beregninger.
Nu er det ikke sådan at det kun er 2 ére i Grundenergi der kan være Særligt sensitive, det kan alle Grundenergier være. Men det er som oftest 2 taller der gør os ekstra følsomme, 7 taller, 16, 25 i fødselsdatoen og i navne, kan også være følsomme tal at have med sig.
Du kan prøve min Numerologi Beregner og se dine navnevibrationer på Numerologi siden.
Når vi er Særligt Sensitive er det ekstra vigtig, at vi har nogle gode energier i vores navne, til at støtte op om os, på den bedste måde. Jeg er meget obs på dette og har god erfaring fra mine egne og andres navneskift, hvilke energier der er gode, og knap så gode til os sensitive.
Måske har du en følelse af, at dit navn ikke er helt godt til dig, at der er noget der svækker dig, eller holder dig nede, så du ikke helt frit kan være dig. Jeg kan som Numerolog, se sådanne blokeringer og uhensigtsmæssige energier i dit navn.
Skriv meget gerne til mig, hvis du har spørgsmål. Du er også meget velkommen hvis du ønsker en uddybende samtale om Numerologi og navneskifte, det vil glæde mig at snakke med dig.

Du er også hjertelig velkommen i min numerologi gruppe på Facebook. Kom med i gruppen her via dette link Klik Her

Kærligst
Monicka, Numerolog
Numerologi & Coaching
Litteratur anbefaling:
Særligt sensitive mennesker, af Elaine Aron
Særligt sensitive børn, af Elaine Aron
Om at være særligt sensitiv, af Trond Edvard Haukedal
Sensitive børn og voksne, af Lise August og Marin August
Introvert eller særligt sensitiv, af Ilse Sand
Hel dine følelser med mindfulness og medfølelse, af Camilla Bruun
Kærlighedens kraft, af Louise L. Hay
Læs også gerne her på Bloggen “Numerologi –Trigger vibrationerne 16/7 og 11/2″, 11/2 og 16/7 er de mest sensitive energier at have med sig.
Læs også “Numerologi – Trigger vibrationer 18/9 15/6 13/4” og “Numerologi – Trigger vibrationen 12/3” her på bloggen.
Til Bloggen, for at læse mere numerologi følg dette link
Til Numerologi siden klik her der kan du læse alt om numerologi og prøve min Numerologi Beregner og få et indblik i dine navne vibrationer og læse om vibrationerne.