Numerologi og Særligt Sensitive 🌸🌸🌸

Er du Særligt Sensitiv, ekstra følsom, eller kender du en der er det?
Det er en smuk gave at være Særligt Sensitiv, ekstra følsom, det giver så mange smukke nuancer i livet.
Mange som er Særligt Sensitive kender til det med at noget føles helt vidunderligt skønt og andet, meget ubehageligt, fordi vi føler al ting så stærkt, f.eks. ubehagelige nyheder, eller andre menneskers manglende empati og handlinger deraf, kan være meget sårende og kan føles ekstremt ubehagelige. Vi kan blive over stimuleret af både gode og dårlige oplevelser og af indre stemninger og følelser.
Jeg er selv Særligt Sensitiv, det har taget mig mange år at finde ud af, men sikke en lettelse, da jeg fandt ud af det, mange brikker og erkendelser faldt på plads, jeg kan varmt anbefale at læse litteratur om det, hvis du selv er Særligt Sensitiv, eller kender en der er.
I dag sætter jeg meget pris på min sensitivitet og har indrettet mit liv efter, at leve på den mest optimale måde for mig.
En af grundene til at jeg skiftede navn via Numerologien var, at jeg gerne ville mere i balance med mig selv, jeg havde for mange følelsesmæssige udsving og blev let depressiv.
Jeg har fået så meget ro, glæde og balance i mit liv og i mig selv, efter jeg har skiftet navn.
– Når vi som Særligt Sensitiv ikke er i balance med os selv, eller ikke lever på den bedste måde for os, så kan det være hårdt for os at være i denne verden.
Jeg kan varmt anbefale dig at skifte navn via Numerologien, hvis du også gerne vil have mere ro og stå stærkere i dig selv.
Når vi er Særligt Sensitive er det ekstra vigtig, at vi har nogle gode energier i vores navne, til at støtte op om os, på den bedste måde. Jeg er meget obs på dette og har god erfaring fra mine egne og andres navneskift, hvilke energier der er gode, og knap så gode til os sensitive.
Måske har du en følelse af, at dit navn ikke er helt godt til dig, at der er noget der svækker dig, eller holder dig nede, så du ikke helt frit kan være dig. Jeg kan se sådanne blokeringer i dit navn.
Skriv meget gerne til mig, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker en gratis uddybende samtale, det vil glæde mig at høre fra dig ❤❤❤
Kærligst
Monicka, Numerolog
Numerologi & Coaching
Tilbage til Blog